Archive for januari, 2009

Watchmen

trailer_rubrik2.jpg
I mars är det äntligen dags för Watchmen när nu rättstvisten mellan Fox och Warner är över. Nedan är en trailer för att göra er ännu lite mer sugna. Read the rest of this entry »

Giallo

trailer_rubrik2.jpg
Giallo är förstås just en giallo-film, och därtill hör att den görs av genrens mästare Dario Argento. Filmen handlar om jakten på seriemördaren Yellow (Italienska för yellow, eller gul, är just giallo), vars senaste offer är en av modellerna som deltar i Milans modevecka. När flickan försvinner bestämmer sig hennes syster för att finna henne och tar hjälp av Kommisarie Enzo Avolfi, spelad av Adrien Brody. Read the rest of this entry »

Friday the 13th

trailer_rubrik2.jpg
Det är dags att än en gång besöka Camp Crystal Lake tillsammans med ett mindre gäng pojkar och flickor som ovetandes om dess historia är där för att njuta av den fina naturen och koppla av från vardagsstressen. Det dröjer dock, förstås, inte länge förrän huvudpersonen får göra entré och vi än en gång får njuta åt synen av Jason svinga sin machete mot varenda en av dem. Read the rest of this entry »

Gran Torino

trailer_rubrik2.jpg
”Get off my lawn!” väser Clint fram med ett tonläge och ansiktsuttryck så totalförbannat att jag finner mig själv sitta med gåshud. Gran Torino ser efter denna första trailer ut att bli minst lika hård som Death Wish-filmerna, om inte värre t.o.m. Read the rest of this entry »

Ip Man

trailer_rubrik2.jpg
Trailer för Ip Man med Donnie Yen i huvudroll och Wilson Yip bakom spakarna. Till det hör även att Sammo Hung står för koreografi i denna film som handlar om Wing Chun-mästaren Ip Man, (som även är den som tränade Bruce Lee i Wing Chun) under andra världskriget. Read the rest of this entry »

Punisher: War Zone (R-rated)

trailer_rubrik2.jpg
Trailer till kommande Punisher: War Zone som faktiskt ser ruggigt lovande ut efter denna trailer som är R-rated och kräver åldersverifiering. Exploderande huvuden, ögonpenetrering, spetsade kroppar, explosioner, (låter som beskrivning av en sjuk porrfilm) you name it. Read the rest of this entry »

JCVD

trailer_rubrik2.jpg
Jag har länge försökt sprida ordet om att det finns en ny film med Van Damme som verkar riktigt bra, och inte bra som i bra för att vara en Van Damme-film utan en riktigt bra film. Det har blivit många snea blickar och många högljudda tvivel, men jag står fast vid att jag tror den är riktigt bra. Read the rest of this entry »

The New Barbarians

trailer_rubrik2.jpg
Håll ögonen öppna efter Svantes kommande recension på denna actionrullen med tydliga influenser av Mad Max. Filmen är en i raden av all fantastisk film som det Italienska B-filmsmaskineriet spottade ur sig på 80-talet. Read the rest of this entry »

Hands of Steel

trailer_rubrik2.jpg
Hands of Steel, även känd som Atomic Cyborg, är också en pärla från 80-talets Italien med bl.a. John Saxon (som bl.a. medverkat i filmer som Enter the Dragon och Tenebre), George Eastman och Daniel Greene. Read the rest of this entry »

Ninjavision
Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Top Film & TV bloggarNöje och Underhållning BlogRankers.com SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Bloggparaden