Archive for februari, 2009

Once upon a time in Nazi occupied France…

bloggbild20.jpg
Ännu mer Inglourious Basterds, 3 st posters närmare bestämt, och inte för att vara den som är den, men det här är bland de snyggaste posters för en film på många, många år. Read the rest of this entry »

Zone of the Dead

trailer_rubrik2.jpg
En serbisk Zombiefilm om ett par Interpolagenter som ska eskortera en fånge till Belgrad och på vägen dit fastnar i en stad full av Zombies där de oförberett får slåss för sin överlevnad, om, och om, och om igen. Read the rest of this entry »

Nerverackers

bloggbild18.jpg

Robert Rodriguez nästa film blir en Sci-Fi-rulle vid namn Nerverackers som utspelar sig år 2085 och drar inspiration från Blade Runner. Biopremiär för filmen planeras bli redan 16e april 2010, och det känns inte helt fel att dra paraleller till Tarantinos Inglourious Basterds som, likt Nerverackers var ett projekt regissören planerat i massa år och sen filmade på nästan bara ett år. Förhoppningsvis tar Rodriguez sitt förnuft till fånga och gör klart Machete efter det här också, och Sin City 2 och 3. Read the rest of this entry »

The Expendables, angående Arnold, Ben och Danny

bloggbild11.jpg
Lite tidigare skrev jag ett inlägg om hur Arnold kommer medverka i The Expendables, och nu finns det, via AICN lite mer info om det hela. Hans medverkan är fortfarande planerad, i den mån det går, vilket även bekräftas av Empire Online här. Det ser dock inte ut att vara ett helt problemfritt åtagande, dock går det nu även rykten om att hans medverkan skulle vara utökad till mer än bara som sig själv. Citerar hela nyhetsinlägget här nedan. Read the rest of this entry »

Arnold med i The Expendables

bloggbild13.jpg
Arnold kommer spela sig själv i Sylvester Stallones kommande actionfilm The Expendables med bl.a. Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Ben Kingsley, Eric Roberts, Dolph Lundgren, Forest Whitaker, Sandra Bullock, Robert Knepper, UFC-legenden Randy Couture och såklart även sig själv. Bara rollistan gör att det här inte kan bli annat än magnifikt och helt briljant. Om ni läser vidare citerar jag nyheten om Arnolds medverkan från AICN. Read the rest of this entry »

Inglourious Basterds, Tarantino om sin Trailer

bloggbi</a>ld20.jpg
Empire Magazine har gjort en genomgång av varje scen i trailern för Inglourious Basterds med Tarantino där han berättar exakt vad det är som försigår. Intressant läsning för den som är nyfiken på mer om den kommande krigsfilmen. Klicka här för att läsa intervjun.


inglourious_basterds_1.jpg

Crawler

trailer_rubrik2.jpg
”Fifty Tons of Terror.” Även om genren monsterskräckfilm fått sig ett antal filmer på senare år så är den fortfarande grymt underrepresenterad i den stora skara skräckfilm som varje år ges ut. Till monsterskräcken finns också en subgenre som är ännu mindre, och det är fordonsmonsterskräck, där stora farliga maskiner får eget liv och ger sig ut på jakt efter blod. Ett helt fantastiskt B-filmsupplägg som nyttjades flitigt på det glada 80-talet. För första gången på länge kommer det nu en ny film, om en 50 tons bulldozer, som egentligen är en förklädd utomjording, vilken livnär sig på människor, i stora mängder. Här är trailern samt en sjukt cool poster, enjoy! Read the rest of this entry »

Inglorius Basterds Första Trailern

trailer_rubrik2.jpg
Så var äntligen den första riktiga trailern för Quentin Tarantinos andra världskriget-rulle Inglorius Basterds här. Nu får vi bara hålla tummarna för att en Redband-trailer snart dyker upp med mängder av blod och övervåld, tills dess får ni klara er med denna. Read the rest of this entry »

Inglourious Basterds

bloggbild20.jpg
Ett promo-klipp till Tarantinos kommande Inglourious Basterds har dykt upp med små klipp ifrån filmen, om möjligt längtar jag ännu mer nu. ”Each and every man under my command in this company owes me one hundred Nazi scalps, and I want my scalps.” Klicka dig vidare nedan för att se klippet. Read the rest of this entry »

Bronson

trailer_rubrik2.jpg
Bronson handlar om Mickey Peterson känd som Charles Bronson, ökänd som Storbrittaniens farligaste fånge och med 34 år spenderade i fängelse hittills, varav 30 spenderats i isolering. Jag vet inte om jag behöver säga mycket mer än så, titta på den våldsamma trailern, njut och börja längta! Read the rest of this entry »

Sida 1 av 212
Ninjavision
Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Top Film & TV bloggarNöje och Underhållning BlogRankers.com SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Bloggparaden