Giallo

trailer_rubrik2.jpg
Giallo är förstås just en giallo-film, och därtill hör att den görs av genrens mästare Dario Argento. Filmen handlar om jakten på seriemördaren Yellow (Italienska för yellow, eller gul, är just giallo), vars senaste offer är en av modellerna som deltar i Milans modevecka. När flickan försvinner bestämmer sig hennes syster för att finna henne och tar hjälp av Kommisarie Enzo Avolfi, spelad av Adrien Brody. Upplägget är såhär på förhand inget annat än smått briljant rent genremässigt. Massvis med befogat lättklädda vackra damer som bara väntar på att seriemördaren ska komma och skära sönder dem en efter en, och till det en manlig och en kvinnlig huvudroll i jakt på seriemördaren som har kvinnliga huvudrollens syster fången. En detalj som i sig innebär tanklösa uppföljningar av farliga ledtrådar på egen hand, där den ene måste skynda sig för att i sista stund eventuellt lyckas rädda den andre o.s.v.

Såhär på förhand låter det bra, och vi får hålla tummarna för att de bara skitit sig rejält i näven med trailern som dessvärre är allt annat än lovande, men här är den i vilket fall, så får vi hoppas på en ny bra trailer snart.

Två posters för filmen finns också, dock lågupplösta än så länge.

Related Posts with Thumbnails
Bookmark and Share

blog comments powered by Disqus
Ninjavision
Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Top Film & TV bloggarNöje och Underhållning BlogRankers.com SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Bloggparaden